SkaldjursAFTON 2024

11/7 • 18/7 • 25/7 • 1/8

Vår populära skaldjursafton är tillbaka under fyra torsdagar sommaren 2024. Avnjut havets läckerheter och underhållning från scenen i en härlig atmosfär. Den 25/7 toppar vi med champagneparty.

Skaldjursplateau

745 kr/ person

Pinfärska räkor, rökta räkor, kokta havskräftor, dillkokta signalkräftor, kokta krabbklor samt ett franskt Fine de Claire ostron. Serveras med siraccia-aioli och vitlöksbröd.

Priset kan justeras.

Skaldjursplateau Premium

945 kr/person

Skaldjursplateau kompletterad med en halv MSC-märkt  hummer.
Extra ostron 35kr/st.

Priset kan justeras.

Barn 6-12 år

345 kr/person

Halv plateau, exkluderat ostron.
Ordinarie barnmeny med pizza/pannakakor tillgänglig.

Priset kan justeras.

Kötträtt / fiskrätt

325 kr/person

Om någon i sällskapet inte äter skaldjur.

Alternativ meny

Ett begränsat urval från ordinarie pizza- och salladsmeny erbjuds också. Fråga oss gärna!

Dryckeserbjudande

650 kr

I samband med dessa kvällar erbjuder vi Nicolas Feuillatte champagne 75cl för 650kr / flaska. (Ord 950kr). Gäller från kl 18 aktuella kvällar.


INFORMATION

Priset gäller per person. Vi prioriterar skaldjursgäster dessa kvällar men ger så klart även möjlighet för kött- eller fiskrätt om någon i sällskapet inte äter skaldjur. 

TID

Kl 19:00.

BETALNING

Förskottsbetalning via swish (Sand & Music AB) eller på plats senast måndag kl 12 aktuell vecka för att bokning ska gälla på torsdagen, då vi köper in mängden skaldjur efter bokning. Vid avbokning på grund av sjukdom därefter strävar vi att sälja bordet vidare. Går det ej betalar vi tillbaka 50% av summan.  Dryck kompletteras på plats.

Swish: 123 661 3160

CHAMPAGNEPARTY

Den 25/7 toppar vi upp med champagneparty, och andra kringaktiviteter för att fira sommarens höjdarvecka på Fårö! Sätt kryss i kalendern och häng med. Boka bord i god tid.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image